enro
  • Produse

    Societatea noastra fabrica rezervoare cu o capacitate de la 20 m3 pana la 5000 m3.
    Garantam calitatea produselor si oferim profesionalism in colaborarea cu beneficiarii.

  • Agrementari

    Societatea noastra are la baza cei mai buni profesionisti de pe piata de profil din Romania.
    Respectam normativele si punem pe primul loc calitatea produselor furnizate.

 

TankRom Construct ® este o societate infiintata in anul 2009, iar capitalul este integral autohton. Inca din primul an de la infiintare am produs rezervoare de stocare apa potabila si rezerva de incendiu cu respectarea tuturor normativelor in vigoare. An de an ne-am perfectionat incercand si reusind sa atingem standarde de calitate si structura care sa ii multumeasca pe clientii nostri.

Produsele proiectate, fabricate si montate de catre societatea TankRom Construct ® respecta cerintele clientului si normativele in vigoare.

Obiectivul nostru este de a furniza servicii si produse de calitate la preturi competitive.

Punem accent pe colaborarile de lunga durata si pretuim satisfactia clientilor nostri.

Solutie flexibila de rezervoare supraterane pentru rezerva de apa si incendiu

TankRom Construct ®

TankRom Construct ® a luat fiinta ca alternativa viabila la companiile care importau rezervoare la acea vreme. Astfel, in prezent si in baza unui vast portofoliu de echipamente produse si montate pe tot teritoriul Romaniei suntem in masura sa afirmam ca am reglementat piata in domeniu din punct de vedere al preturilor.

Calitatea produselor noastre si profesionalismul dovedit in relatia cu beneficiarii nostri ne da speranta ca in urmatorii ani vom reusi sa satisfacem din ce in ce mai bine cerintele pietei.

Rezervoare

TankRom Construct ® este producator de rezervoare cu o capacitate de la 20 mc pana la 5000 mc.

Rezervoarele produse de noi s-au montat pe amplasamente ce reprezinta absolut toate formele de relief din Romania (de la cota 2000m – Piatra Arsa pana la Constanta) si toate zonele climaterice (de la Intorsura Buzaului pana in Oltenia).

In prezent, TankRom Construct ® reprezinta o alternativa pentru toti producatorii de rezervoare de apa de pe piata europeana.

Agrementari

Pentru a produce echipamente de buna calitate, am hotarat ca toate proiectele sa fie executate de IPROCHIM Bucuresti, cei mai buni profesionisti in domeniu. De asemenea toate breviarele de calcul sunt intocmite si verificate de aceeasi institutie.

Pentru agremente TankRom Construct ® colaboreaza cu societatea ICECON CERT, societate recunoscuta la nivel national in acest domeniu. Am considerat ca este cea mai in masura sa ne evalueze si sa ne supervizeze in activitatea noastra de productie si montaj.